entry image

Ha megunnád a vizipipád

A pipázásba sosem lehet beleunni, de mégis színesebbé kell tennünk néha. Könnyen beszerezhető alapanyagokból fantasztikus ízt és füstöt érhetsz el az otthonodban, vagy akár a szabadban is a barátaiddal. Ehhez nyújtunk most segítséget nektek ezzel a kis ötletcsokorral.

 

A kerámia és a víztartály tartalmának módosításával fogunk elérni jobbnál jobb ízeket.

 

Tej + Gyümölcsös Dohány / Shisharoma : A tartályt engedd fel tejjel egy kis vízzel hígítva 2/3 arányban. Erre azért van szükség, hogy ne habozzon a tartályodban a tej. A kerámiát tömd tele a kedvenc gyümölcsös Dohányoddal, például Eper, Banán vagy akár Áfonyával. Ha nagyon különlegesre vágysz, akkor a tejbe még szórhatsz gyümölcs darabokat a kerámiába tömött ízből. Ezzel a kombinációval egy krémes joghurtos ízt fogsz kapni amivel garantáltan elégedett leszel. Sokak kedvence még, a kókuszos Shisharoma és tej párosítás.

 

Coca Cola + Cseresznyés Dohány / Shisharoma: A felállás ugyanaz csak az alapanyagok változtak. A tartályba öntsd bele a Coca Cola-t, persze előtte rázd ki belőle a szénsavat a lágyabb íz miatt. A kerámiába Cseresznyés Dohány, vagy vízipipa ásvány társul, és már szívhatjuk is az igazi Cherry Coke ízt!

 

Szeszes Ital + Gyümölcsös, Kólás, Energiaitalos Dohány / Shisharoma : Ezzel a párosítással nagyon kell vigyázni, egyszóval csak csinnyán!
Csak pár nagyon népszerű kombinációt emelünk ki a sok közül. A víz helyére Jack Daniel's -t vagy bármilyen más Whiskey-t önts, persze nem tisztán mert neked csak az íze kell! ;) Vízzel hígítsd tetszés szerint, és szórhatsz bele egy kis jeget is, ha hidegebb füstöt szeretnél. A kerámiába pedig Kólás dohányt tömj!
A bátrabbak próbálták már pálinkával is, amit gyümölcsös Dohánnyal vagy Shisharomával ideális szívni. Létezik még Vodka + Gyümölcsös, vagy Energiaitalos tömés is, de ezeket feltétlenül hígítsd!

 

Ha alkohollal szívod a pipádat, számolj azzal is, hogy hamarabb szívódik fel a tüdő felületén és sokkal később is hagyja el a szervezetet.

 

Rengeteg hasonló variáció létezik ezeken kívül, aminek csak a képzeleted szab határt. Oszd Meg ötleteidet tapasztalataidat, hogy mások is élvezhessék.

 

Jó pöfékelést kíván az Aladdin Vízipipa Webáruház!