- A Hétfőn megrendelt csomagokat másnap, tehát Keddi napon kiszállítja a DPD. - Nagyon egyszerű Csütörtökig 24 óra alatt a raktárunkon lévő termékek kiszállítás alá kerülnek. - A Pénteki napon megrendelt termékeket Hétfői nap kerülnek kiszállításra, mivel hétvégén nem szállít a futárszolgálat.

Természetesen nekünk az a legfontosabb mindenkinek kényelmes legyen, ne kelljen sietni haza, esetleg mást megkérni az kényelmetlen mindenkinek. Mondok egy példát: Megrendeled Hétfőn nyaralás alatt, és csak Pénteken délután négy órakor vagy otthon, akkor mi ráírjuk a címkére a pontos dátumot, időt, mindenkinek kényelmes neked is mert, tudod mikor jön a csomagod a DPD - nek is mert, nem keres téged hiába.

Az elsőnél még nem, de a második vásárlásnál már igen, hiszen a pontrendszerünk arra épül fel, ha vásároltál már a Webáruházunkban akkor minden elköltött 10 Ft után 1 pontot kapsz tőlünk. Felhasználása meg a következő vásárlás 10 % át teheti ki, te döntöd el mikor használod fel. Akciókkal nem vonható össze a pontrendszer!

Kedves Bálint! Sajnos Szlovákiába nem szállít a futárszolgálat. Segítségként arra gondoltunk, ha van egy ismerőse Magyarországon a megrendelését arra a címre le tudná adni részünkre.További szép napot!

Kedves Érdeklődő! Sima egyszínű tartályra tudjuk elkészíteni a gravírozást, mint pl: Pumpkin Cameleon 2 személyes, Neon Zöld 2 személyes, Aladin Bercelona, Aladin Madrid, Aladin Venedig Beirut, Narikela szürke. Nagyon szívesen segítünk a tervezésben is ha nincs elképzelése. Üdvözlettel: Aladdin Webáruház csapata