Rendelés menete

  • 1. A megvásárolni kívánt terméket helyezd a kosárba
  • 2. Ha nem szeretnél további terméket vásárolni, ellenőrizd a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A mennyiség megadását követően válaszd a „Kosár frissítése” gombot, ezután kattints a „Megrendelem” gombra!
  • 3. Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása. (Amennyiben már regisztráltad magad, akkor be tudsz lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció, de a folyamat megkönnyítése végett ajánlott.) *
  • 4. Szállítási, majd fizetési mód kiválasztása.
  • 5. A "Megrendelés" gombra kattintva tudod elküldeni megrendelésedet, előtte azonban még egyszer ellenőrizheted a megadott adatokat, illetve küldhetsz megjegyzést is a megrendelésedhez. (Pl: a kiszállítással kapcsolatban)
  • 6. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően 48 órán belül visszaigazolást kapsz. Amennyiben nem kapod meg 48 órán belül a visszaigazolásunkat, úgy mentesülsz ajánlati kötöttséged alól.
  • * A megrendelés elküldése regisztráció nélkül is lehetséges! Amennyiben regisztrálni szeretnél, a jövőben regisztrált felhasználóként be tudsz lépni és azonnal el tudod küldeni megrendelésed a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Emellett nyomon tudod követni a megrendeléseidet. Fontos, hogy ügyelj az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtanod, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégezned.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Utánvétes fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. Előre utalás esetén pedig kérjük a 63300013-11072463 bankszámlaszámra utald el a végösszeget, illetve közleményben add meg a rendelési számot. A fizetendő végösszeg, a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat háromszori kézbesítést kísérel meg.

Házhoz szállítás díjszabása

0 - 20 000 Ft-ig GLS Futárszolgálat: 1 690 Ft
0 - 20 000 Ft-ig GLS Futárszolgálat, előre utalással: 999 Ft
20 000 Ft fölött: INGYENES!